Kendinize güvenlik kamera sistemi satışı yapan yer arıyorsanız size besta güvenlik . com adresini ziyaret etmenizi öneririz. Bu firmada kamera sistemimi satışı yapılmakta olup bunun yanı sıra güvenlik kamera malzemelerinin tamamıda satış yapıldığından sisteminiz oluştururken eksik malzemeye ihtiyaç duymazsınız.  Alacağınız kamera sistemi ister ahd olsun isterseniz ip güvenlik kamera sistemi olsun satışı yapılan güvenlik kamerası modelleri oldukça yüksek kalitededir.

Güvenlik kamerası sistemi
Güvenlik kamerası sistemi

 

Yeni nesil güvenlik kamerası sistemi olan ahd güvenlik kameralarının neredeyse tamamı gece görüşü özelliğine sahiptir. Bu kameralar dome kamera , bullet kamera ve varifocal kamera olarak satışı yapılmakta olup montaj ve kurulumu kolaydır. Yüksek kalitedeki ahd kayıt cihazınıza bağlarsanız net ve canlı kamera görüntüleri izleme olanağına bu sistemlerde sahip olursunuz.

Güvenlik kamera sistemi fiyatları
Güvenlik kamera sistemi fiyatları

 

En çok satışı yapılan modeller arasında 2 kameralı sistemler, 4 kameralı güvenlik sistemi ve 1080p 8 li güvenlik kamera sistemleri sıra başı olmaktadır. Güvenlik kamera sistemi satın alırken dikkat edeceğiniz en büyük husus mutlaka en az full hd olmasıdır. Tercihe göre 2mp yada 5mp kameralar kullanabilirsiniz.